Ndjekje policore si në filma në Postribë, i riu i zë rrugën Policisë që të ndalojë operacionin

Një ndjekje policore me kthesa të forta dhe me përmbysje makinash, sin ë filma, ka ndodhur dje në rrugët e Postribës.

Një 27-vjeçar nga Shkodra është arrestuar sepse i ka zënë rrugën Policisë që po ndiqte kamionin në pronësi të tij me dru kontrabandë.

Përpjekja e pronarit për të shpëtuar mallin ka shkuar dëm, sepse kamioni ishte aksidentuar dhe tre personat që kishin qënë në të, ishin zhdukur në errësirë.