Në këngën e re, Gjiko i inspiruar nga ish femrat e tij (Foto)

Reperi Gjiko është përfolur shpesh për lidhje me femra të ndryshme

Edhe pse disa herë është tentuar që të thuhet se ai ka vendosur për fatin e tij kjo ka dalë e kundërta.

E tërë këto, për të gjitha historitë e tij të dashurisë, Gjiko ka vendosur që ti sjell në një këngë të cilën do ta sjell nesër.

Gjiko pritet që këngën e tij të radhës ta lansojë nesër ndërkaq kënga është punuar si zakonisht nga BIGBANG Records dhe RED BOX Entertainment.

Kënga pritet që të lansohet në kanalin zyrtarë të Gjikos në youtube, AVD Digital.