Negociatat me BE, Gjosha: Mund të na kërkohet dhe një raport i ndërmjetëm

Ministrja e Integrimit Klajda Gjosha ka deklruar sot për mediat se ekziston një mundësi që në dhjetor, “vendet anëtare të BE-së të kërkojnë një raport të ndërmjetëm nga Shqipëria për të parë zbatimin e Ligjit të Vetingut” në kuadrin e procesit për hapjen e negociatave për anëtarësim.

Gjosha e paralajmëroi një fakt të tillë me fjalët “nëse do të kërkohet, nëse do të arrihet një konkluzion i tillë në Këshillin e dhjetorit.”