Newsbomb.al tashmë vjen te lexuesit edhe si aplikacion përmes iTunes App Store. Ja si ta shkarkoni

Newsbomb.al tashmë vjen te lexuesit edhe si aplikacion përmes iTunes App Store në të gjitha pajisjet Apple si dhe në Google Play për Android.

Shkarkojeni në smartfonin apo tabletën tuaj duke klikuar më poshtë për Apple si dhe për të gjitha pajisjet Android, ose duke kërkuar “Newsbomb” nga pajisja tuaj.

Aplikacioni ju mundëson të merrni në kohë reale të gjitha lajmet e fundit nga politika, ekonomia, showbizi, kultura, arti, sporti, teknologjia. Aplikacioni i Newsbomb.al mund t’ju njoftojë për lajme tepër të rëndësishme kudo që jeni dhe në çdo kohë.