Nis takimi Merkel-Rama, kancelarja: Shqipëria, hapa të rëndësishëm në reformat

BERLIN– Ashtu edhe siç ishte përcaktuar, ka nisur konferenca e përbashkët mes kancelares Angela Merkel dhe kryeministrit Edi Rama. Gjatë fjalës së saj, Merkel theksoi se bisedimi i sotëm është dhe në kuadër të festës kombëtare të Shqipërisë, Dita e Pavarsisë. Ajo theksoi se Shqipëria ka bërë hapa të rëndësishëm në reformat.
vijon