“Nje bllok betoni shkaktoi aksidentin tragjik të djalit të Visar Zhitit”

Leonard Martiniani, babai i djalit që u aksidentua me Ation Zhitin, dy vjet më parë, ka ndërhyrë live në emisionin Opinion për të sqaruar një tjetër ngjarje tragjike, pikërisht si pasojë e punimeve pa përgjegjësi në rrugë.

Martiniani ka treguar skemën zyrtare të policisë se si ndodhi aksidenti tragjik, ku humbi jetën djali i vetëm i poetit Visar Zhiti, si dhe plagosjen shumë rëndë të djalit të tij.

Ai ka treguar me gisht një bllok betoni të vendosur në mes të rrugës, pak a shumë, e ngjashme me gropën e aksidentit të Vlorës.

Martiniani tha se blloku i betonit ishte vendosur në mes të rrugës, për ta ngushtuar, pasi matanë saj po bëheshin disa punime.