Një mesazh prekës për Florin në dy vjetorin e ndarjes së tij nga jeta

Më 17 nëntor doktor Flori ndërroi jetë, kjo ka bërë që shumë prej miqëve të tij, të kujtojë në këtë ditë nje artistë të cilit vazhdon ti degjohet muzika dhe krijimtaria edhe sot.

Këngëtari Landi Hysi përveç ka qënë një nga pjestërrët e grupit më të cili Flori ka bashkëpunuar e ka punuar ai është edhe ndër miqtë i cili i ka qëndruar më së afërmi familjes së Florit, gruas dhe dy femijve ku poston pothuajse çdo dit fotografi të ndryshme me ta, ai nuk po harron as mikun e tij. Dikur ishin anëtar të grupit West Side Family e ndërsa sot, Landi nuk mundet pa kujtuar mikun e tij dhe ku dhe na tregon që sa herë e kujton vje në mendje dialogu I nje filmi.

“Nesër do bëhen dy vjet nga ikja jote dhe unë sërish do mendoj: “Shpeshherë, kur me vjen ndër mend Dr. Flori, më vjen në mend nje dialog nga Filmi “Përrallë nga e kaluara”: – Do jetojë baba Sotiri.– Maskarai!– Maliqi.– Edepsëzi!– Kotja.– Shtriga!– Tana– …– Gjinua– …– Do dali Dielli. Do këndojnë zogjtë.– Ja këndoi. Pse të vdes pa faj?! Ku ta gjej te drejtën?! … “ RIP DR FLORI”, shkruan Landi.

landid-768x452