Me një pjatë makarona dhe dy red bull çdo ditë ka bërë 430 km për një sezon. Historia e lojtarin që nuk njeh lodhjen

Ai quhet si maratonomaku i i Premierligës angleze. Si lojtari që nuk e ndien lodhjen jo vetëm për një ndeshje por gjatë një sezonit tërë.

George Boyd quhet lojtari i skuadrës së Burnley që nuk vetë vrapon dhe gjatë sezonit të shkuar ka arritur shifrën rekord 429.75km gjatë gjithë kampionatit.

Në një intervistë për mediat angleze, Boyd ka treguar sekretin e ushqimit që e mban në formë dhe i jep forcë për të vrapuar pa pushim.

Lojtari anglez ka thënë se konsumon vazhdimisht një pjatë makarona dhe dy red bull.