Një UFO bie mbi qiellin e Limës. Banorët: Po na sulmojnë

Pas cilindrit misterioz që ra në Birmani, një tjetër lajm i mirë vjen për të gjithë të pasionuarit pas UFO-ve. Mbrëmjen e së martës mbi qiellin e limës është parë një objekt misterioz gjigant i cili ishte i përfshirë nga flakët.

Objekti është fotografuar dhe filmuar nga shumë persona, të cilët janë të bindur se kanë parë një UFO.

Sipas teoricienëve konspirativë, UFO-t tashmë janë shumë pranë planetit tonë dhe po japin sinjale të qartë, por ende asnjë sinjal nuk është deshifruar nga shkencëtarët tanë, për të kuptuar se çfarë kërkojnë alienët në Tokë, nëse vijnë në paqe apo kërkojnë të na pushtojnë?

Ndërkohë që nga autoritete zyrtare nuk ka asnjë informacion.