Njihuni me “Baby Boom”, avionin supersonic me shpejtësi marramendëse

Jemi në Colorado, në fabrikën që po sjell në jetë avionin tregtar “Baby Boom”. Më i shpejtë se Concorde me 10% do të arrijë Mach 2.2, (njësi e matjes së shpejtësisë). Ndërsa krijuesit e kanë projektuar me dy versione, me 45 dhe 55 vende.

Kostoja e biletës vajtje-ardhje nga New Yorku në Londër llogaritet të jetë rreth 5 mijë dollarë. E gatshme për testim brenda vitit 2017, ndërsa në treg do të dalë në vitin 2023.

fabrika-e-avionit-7 fabrika-e-avionit-8 fabrika-e-avionit-9