Njihuni me motrat binjake që festuan bashkë 100 vjetorin e lindjes

Njihuni me Crump dhe Phyllis Jones-dy motrat binjake të cilat festuan 100 vjetorin e tyre së bashku.

Binjaket kanë lindur më 20 nëntor të vitit 1916, shkuan në të njëjtën shkollë, patën të njëjtën punë të parë dhe tashmë jetojnë bashkë në Stourbridge, Worcestershire.

Pak ditë më parë dyshja festoi ditëlindjen e 100-të me 48 miqtë dhe anëtarët e familjes.

Motrat nuk kanë pranuar dhurata për ditëlindje, por në vend të kësaj kanë kërkuar donacione për ambulancat ajrore.