Nuk do ta besoni çka i fali Kallashi Lindës

Linda ka treguar për Magazina.al., se gjatë asaj kohë që kanë qendruar bashkë, kanë drekuar, pastaj Kallashi është kujdesur edhe për dukjen e këngëtares, ajo e ka grimuar atë, dhe i ka dhuruar disa rroba.

Gjatë takimit ato kanë folur edhe për punë, ku Donjeta i ka premtuar Lindes një videoklip për këngën e re.

” M’ka grimu, mka fal tesha, m’ka premtu klipin kur te qes naj keng te re, na ka qit drek”, ka thënë ajo për Magazinen.

Ajo ka shtuar se Kallashi është edhe me e bukur live se sa në foto/video dhe qe e ka shpirtin e paster.

“Zoti e ka fal eshte bukur ashtu sic e kom mendu ashtu e pash live dhe me e bukur se n’fb”, dukat dhe me shpirt te paster ka përfunduar ajo.