“Opera për tre grosh”/ Aktorja Olta Gixhari zbulon se kur vepra do të vihet në skenë

Aktorja e njohur Olta Gixhari, është duke punuar për veprën e radhës e cila do të vihet në skenë nga data 9 dhjetor në Teatrin Kombëtar.

Bëhet fjalë për veprën “Opera për tre grosh” e autorit Vaclav Havel, ku  Gixhari do të luaj personazhin e Betit dhe të Xhenit, këto aktorja i ka bërë të ditura nëpërmjet instagramit, ku ka publikuar edhe një foto tepër elegante.

“Prej dt.9 dhjetor ne Teatrin Kombëtar shfaqet premiera ‘Opera për tre grosh’
Mua do me gjeni ne çdo nate te shfaqjes, një natë si personazhi i Betit, një natë si personazhi i Xhenit”, shkruan Olta Gixhari.

olta

Opnion.al ka siguruar edhe një foto, ku aktorja është ne një mbledhje, duke diskutuar për veprën me aktorin e mirënjohur Alfred Trebicka dhe regjisorin e pjesës Met Xhelili./opinion.al

819167cd-992a-4b79-957c-d8a191455c88