Partite e reja politike,loje e mazhorances

I ftuar në emisionin OKTAPOD përballë moderatorit Turjan Hyska, kreu i Aleancës KuqeZi zoti Kreshnik Spahiu flet për partitë e reja politike të cilat I krahason si karta të mazhorancës për të djegur kauzat e opozitës.
” Që në momentin që edicionet e lajmeve nisin me këta parti politike të reja kuptohet që eshtë loje e mazhorancës. Ne kemi bërë disa aksione duke i vënë dhe drynin ministrisë dhe media nuk na transmetoi ndërsa media ka dy javë që merret me atë studenten dhe salcën.”