Pasanikët e Tiranës! Jeta luksoze e të rinjve…

Faqet “Rich kids of …” në Instagram janë kthyer në modë për shumë vende. E njëjta gjë është kopjuar edhe në Shqipëri, ku disa të rinj kanë krijuar faqen “Rich kids of Albania”.

Në fotot e të pasanikëve shqiptarë bien në sy makinat luksoze dhe tufat me para apo edhe orët e shtrenjta.

Por, ndryshe nga faqet “Rich kids of Britain” që është një nga më të pasqyruarat në mediat britanike, te pasanikët shqiptarë bie në sy vulgariteti.