Përgjimet mes socialistëve dhe arroganca që nuk habit!

Nga Arur Zheji

Ministri Beqja, ‘I uron sukses në jetë”, socialistit Çlirim, sepse ai nuk ka shkuar në një mbledhje të Asamblesë. Duket se socialisti Çlirim, njëkohësisht edhe drejtor, e ka pritur, që herët a vonë, do ta kishte një përplasje me eprorin e vet dhe duket se e ka rregjistruar telefonatën.

Nga ana tjetër, është më se e qartë nga zbardhja e bisedës, se Ministri Beqja, ka dashur një shkak dhe jo një arësye për të pushuar socialistin dhe drejtorin Çlirim nga Tropoja.

Dhe kështu janë ndeshur dy “pabesi” të ndërthurura, ajo e Ministrit Ilir dhe ajo e socialistit, Drejtor Çlirimi shef në Tropojë. I pari, ministri pra, ka pritur në “shteg” viktimën që do t’ja ketë bërë borxh për arësye që nuk dalin në telefonatë dhe mosardhjen në mbledhjen e PS, e quan të arësyetueshme, që socialisti Çlirim, jo korrekt në një mbledhje partie, të fluturojë edhe si drejtor, i një drejtorie të shtetit!
Mirëpo socialisti Çlirim, që nuk ja ha njeri kollaj të drejtën, do të ketë filluar rregjistrimin audio të bashkëbisedimit të pafat me shefin e vet të dyfishtë, edhe ministër, edhe të deleguar të partisë.

Dhe kështu vijmë te emisioni Stop, që ka shtënë në dorë materialin “sekret”, të cilin material rregjistrimi, dukshëm socialisti Çlirim, e ka mbajtur peng, për të zbutur apo për të bërë një pazar të ri, me shefin e vet të ashpër.
Kuptohet që “Pazari’ nuk ka ecur dhe ministri socialist Beqja, ka ndejtur i qëndrueshëm në pozicionet e veta dhe si pasojë ka ardhur ndëshkimi publik, përmes publikimit të bisedës.

Në këtë rregjistrim, nuk flitet për shëndetësi dhe as për shpëtim jetësh dhe as për korrupsion në mjekësi.
Beqja nuk është dorëzuar presionit, ndonëse pabesia socialiste e ka ndëshkuar atë, sepse unë mendoj që rregjistrimi apo spiunimi, është një hakmarrje edhe më e ulët se sa pushimi i padrejtë apo i turpshëm nga puna.
Gjithësesi, këto lajme që vijnë nga PS, rrëfejnë një parti në krizë dhe një egërsi të skajshme në pasionin për ngrënie kokash./360grade