Pinë viagra, efekti i kap atëherë kur s’duhet (Video+16)

Kjo video tregon disa momente kur meshkujt kanë pirë viagra, mirëpo ajo ka reaguar në momentin jo të duhur

Disa prej tyre ishin me shokë, disa ishin duke vozitur e disa të tjerë edhe në ndeshje futbolli, shkruan DailyStar, transmeton Gazeta Express.

Shikoni videon dhe shiheni secilin rast.