Piu ujë me mjaltë dhe limon çdo ditë, ja çfarë i ndodhi

Një bloger që shkruan për shëndetin, Crystal Davis, ka treguar se çfarë të mira shëndetësore ia solli përzierja e ujit me mjaltë dhe limon.

Ai tregoi se përgjatë 12 muajve që e piu këtë pije, nuk përjetoi asnjë problem shëndetësor.

Pasi piu këtë pije për një vit, ai tregoi për të mirat që ia solli:

–      Nuk kishte grip ose sëmundje të stomakut përgjatë gjithë vitit

–      Nuk kishte nevojë për kafe që të bëhej një person i mëngjesit

–      Dhe të gjithë njerëzit përreth tij filluan të bëheshin më të shëndetshëm