Po ju çfarë shihni në këtë foto?

Kjo fotografi është bërë nga një kënd i veçantë, dhe ajo në pamje të parë të mashtron! Por në fotot s’bëhet fjalë veçse për një krevat, kjo foto është çuar aksidentalisht në rrjet me kokëposhtë dhe ka turbulluar mendjet e shumë përdoruesve online.

Situata u bë edhe më keq për faktin se foto është dërguar nga një shefe femër e një kompanie që prodhon krevate, tek një klient mashkull për t’i treguar atij produktet e reja, tha përdoruesi në Facebook që ngarkoi imazhin.

Hua Song nga Tajvani, i cili donte të blinte një set shtrati, tha se u bë shumë nervoz dhe i filluan djersët pasi mori fotografinë që duket se tregonte pjesë intime të një gruaje.

“Ajo madje më pyeti nëse e pëlqeja apo jo ngjyrën. Më pas kuptova se shefja e kompanisë më kishte dërguar foton me shtratin kokëposhtë”. Fotografia u postua në grupin Baoxio Commune në 8 Nëntor, dhe që atëherë është bërë virale.

krevv