Pornostarja: Votuesit e Trump e kanë ‘veglën’ të…

Ajo është një emër i njohur në industrinë e pornos dhe ka dhënë mendimin e saj lidhur me zgjedhjet në SHBA që nxorën fitues Donald Trump.

Valentina Nappi, pornostare italiane, që jeton dhe punon në California, ka thënë se “votuesit e Trump-it e kanë të vogël”.

“Votuesit te Trump janë meshkuj të bardhë të acaruar dhe me testosteronin e lartë dhe ndoshta e hanë pas. Madje kanë edhe vegël të vogël”, deklaroi ajo për një radio italiane.

“Shpresoj që mos të më përzënë nga Kalifornia pas këtyre që thashë”, tha me shaka pornostarja.