Portrete të Afrikës, marrë nga qielli / FOTO

Çfti jugafrikan, Jay dhe Jan Roode, kanë publikuar punimet e tyre unike të kontinetit afrikan, kapur nga qielli. Burrë e grua, pjesë e ekipit të “Skyhack Photografy” kanë udhëtuar në 65 vende, shpeshherë duke rrezikuar edhe jetën e tyre për të kapur momentin më perfekt nga ajri./CNN/http://www.syri.net/uploads/syri.net/images/2016/November/26/auto_150512134518-skyhawk-aerial-photography-flamingos-super-1691480151308.jpghttp://www.syri.net/uploads/syri.net/images/2016/November/26/auto_150512134518-skyhawk-aerial-photography-flamingos-super-1691480151308.jpghttp://www.syri.net/uploads/syri.net/images/2016/November/26/auto_150512130244-skyhawk-aerial-photography-elephant-super-1691480151307.jpg