Pozicionet e seksit që duhet t’i provoni të paktën një herë në jetë!

Një nga mënyrat për të pasur një seks të mirë e të kënaqshëm është padyshim pozicioni, përveç komunikimit apo emocioneve e ndjenjave. Duke qenë se njerëzit janë kaq të ndryshëm nga njëri- tjetri dhe shijet janë po kaq të ndryshme, edhe pozicionet e preferuara apo ato që ofrojnë më shumë kënaqësi janë jo të njëjta.

“Women Health Magazine”, një nga revistat më të lexuara, ka publikuar disa nga pozicionet “neutrale” për sa u përket preferencave të femrave dhe meshkujve. Cilat janë ato? Jua tregojmë ne më poshtë.