Pozicioni më i ri që po çmend meshkujt: Femrat kur e provojnë për herë të parë, do të ngazëllehen!

Jeni ngopur me pozicione të vjetra të njohura mirë nga të gjithë? Dëshironi ndryshim, por nuk jeni ithtar i lodrave të seksit apo të gjërave perverse? Atëherë ky pozicion është freski ideale për ju!

Femra shtrihuni në skajin e krevatit, të tavolinës apo të tavolinës së punës.

Nën vithe vendosni një jastëk në mënyrë, që më lehtë të ngrini pjesën e poshtme të trupit, pastaj ngrini këmbët në ajër, duke i mbajtur të mbledhura.

Sa lart do të ngrini vithet varet nga ju, por mund të mbështeteni edhe në duar.

Partneri juaj qëndron në dysheme mbi ju, por nëse jeni shumë poshtë, le të ulet në gjunjë.

Për stabilitet të mirë le t’ju kapë nga këmbët apo nga shputat.

Ky pozicion mundëson penetrim të thellë dhe kontroll të plotë të intensitetit.

Këmbët tuaja janë të mbledhura dhe do të thotë, që penisin e tij do ta ndieni në masë shumë më të madhe, derisa edhe atij do t’i shtoni ndjesinë me hapjen e diçkaje të ngushtë.