Pse janë mbledhur në Pistoja këto vajza të rëndësishme shqiptare

Kanë lënë kryeqytetin për një tjetër “kryeqytet” shqiptar në Itali, siç e quan konsulli i Nderit të Shqipërisë Gianni Simone Overi, Pistoian, që është pikërisht dhe vendi ku ndodhen këto vajza të njohura të jetës publike.

Drejtoresha në Bashkinë e Tiranës Julinda Dhame, gazetarja e njohur Beti Njuma, analistja Anila Basha dhe missi i parë shqiptar Valbona Selimllari kanë shkuar në Pistoia për të marrë pjesë në një koncert madhështor që do të mbahet të dielën me rastin e festave të 28-29 nëntorit.

Gjithçka është gati në koncertin e Alban Skënderajt dhe duket se gati janë edhe vajzat e “delegacionit” nga Shqipëria ndërsa pozojnë në këtë foto të publikuar nga Gianni Overi nën diçiturën “Të gjithë bashkë…”