“Qyteti i mëkateve”, aty ku vajzat shkojnë për tu harbuar larg prindërve

Pasi mbarojnë shkollën mijëra vajza shkojnë tek Bregu i Artë në Australi, në vendin e çmendurive.

Ndërkohë fotografitë e këtij albumi janë publikuar në rrjetet e ndryshme sociale të të rinjve. Ato cilësohen si festat më të çmendura nga çdo brez tjetër që ka shkuar atje për pushime.

Mediat vendase shkruajnë se gjatë javës së parë të festimeve në rrugët e Bregut të Artë, të njohur ndryshe si “qyteti i mëkateve”, ka pasur edhe momente dhune që kanë sjellë edhe një shifër rekord të arrestimeve.

Vajzat janë ato që harbojnë më shumë, zhveshje dhe veprime jashtë normales të shkaktuar edhe nga alkooli apo lëndët narkotike që përdorin

.