Rama në zyrën e Metës, devijon hyrjen në Kryesinë e Kuvendit për shkak të protestës

TIRANE- Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me kryeparlamentarin Ilir Meta në Kryesinë e Kuvendit, një ritual që përsëritet pothuajse një ditë para seancës plenare.

Nga të dhënat që disponon “News24’ dhe “BalkanWeb” mësohet se Rama ka devijuar hyrjen për në Kryesi, ndërsa ka përdorur derën kryesore të institucionet.

Shkak për këtë devijim është bërë protesta e shoqërisë civile kundër mbejteve që po mbahet para Kryesisë.
vijon