Rama u rikthehet takimeve me fermerët

Edi Rama iu është rikthyer takimeve me fermerët pas një pauze disaditore. Sot Rama ka shkuar në Peqin dhe është mundur të bindë banorët e tij që ekziston mundësia për të marrë kredi me garanci nga shteti.

“Duke u dhënë ne garanci, – ka theksuar Rama. – I kemi dëgjuara ata të SHQUP-it të thonë se nuk zgjidhet kjo punë me banka, me kredi, duke hequr mbështetjen e shtetit. Por ne nuk heqim mbështetjen, asnjë mbëhstetje, por themi se keni këtë dhe atë. Kjo është propagandë që synon të përfitojë nga mërzia e njërëzve. Tashmë me pyetjet tuaja pres që të përmbledh të gjithë problematikën e fshatit.”