Reformat, deputeti gjerman kryqëzoi Shqipërinë/ Rama: “Nuk ka rëndësi ç’thotë një zë pa mandat”

Kryeministri Rama i ka cilësuar në komunikimin e tij javor deklaratat e kryetarit të Komisionit për Çeshtjet Europiane në Bundestag, Gunther Krishbaum si një zë pa mandat.  Rama tha po ashtu se PD ka bllokuar reformën nëpërmjet bllokimit të Vettingut. Për të me rëndësi është çdo të thotë tryeza e liderve evropiane. Dhe për këtë sipas Ramës Parlamenti Evropian do të flasë kur të vijë momente. Për Ramën nuk ka pikë rëndësie çfarë thonë deputetë të veçantë, paçka ngazëllimit të Sai Berishës.