Rishfaqen Fatos dhe Xhoana Nano. Çifti, ende probleme me peshën

Që pas largimit nga politika, daljet e Fatos Nanos kanë qenë të rralla, e më të rralla ato ku ai është së bashku me bashkëshorten, Xhoanën. Megjithatë, pak ditë më parë ky çift ka marrë pjesë në një event të organizuar në Tiranë.

Natyrisht që, prania e tyre ka tërhequr vëmendjen e të pranishmëve, por ajo që ka bërë edhe më shumë përshtypje është problem që, si ish-kryeministri, ashtu edhe Xhoana, vijojnë të kenë ende probleme me peshën. Ndoshta për këtë çift, një dietë do të ishte idealja, për të rikthyer edhe njëherë format e viteve më parë./bluetooth