Rrëfehet vëllai i DiCaprios: Leo më braktisi, jetoj rrugëve të Los Anxhelosit

Vëllai nga nëna i Leonardo DiCaprios është shfaqur në publik duke rrëfyer se aktori i njohur ka më shumë se dy vjet që nuk i përgjigjet në telefon.

Adam Farrar tregon se dikur ata ishin mjaft të afërt me njëri-tjetrin deri sa Leo e braktisi Farrarin kur pati probleme me alkoolin.

Ai tashmë jeton rrugëve të Los Anxhelosit dhe përpiqet të fitojë bukën e gojës duke shitur ndonjë pikturë.

“Kemi qënë mjaft të lidhur. E doja shumë dhe vazhdoj ta dua, por ai nuk më përgjigjet më as në telefon”, tregon Adami.