Serbia në shok: Këngëtarja Jelena Krsmanovic u vra nga vjehrri (Foto)

Këngëtarja serbe Jelena Krsmanovic, për të cilën ishte thënë se ishte vra nga një shqiptar, ka dal që është vrarë nga njerku i saj

Këtë e kanë konstatuar ekspertët e mjekësisë mjeko – ligjore të Serbisë, të cilët pasi që kontrolluan gjithë shtëpinë e këngëtares gjetën edhe faktet tronditëse, shkruan GazetaExpress.

Jelen u vra në shtëpinë e saj kurse më pas ishte hedhur në një kanal pranë Borces.

Sipas mediave serbe, Jelena u vra nga vjehrri i saj që kishte probleme psikologjike.

Vrasësi thuhet se e ka pranuar fajësinë dhe ka dhënë deklaratën e tij se pse e ka bërë këtë.

Në fillim ishte thënë se këngëtarja serbe ishte vrarë nga një shqiptarë. /GazetaExpress/