Shikoni 7 FOTOT nudo të kalendarit 2017

Këto janë shtatë fotografitë më të çuditshme nudo që janë bërë për kalendarin 2017

Ky kalendar quhet “Kalendari i çuditshëm nudo 2017”, i publikuar nga The Sun.

Fotografitë janë mjaft të çuditshme, me poza të çuditshme…

Shikoni dhe komentoni se cila fotografi ju duket juve më e çuditshmja: