Shqiptari bën për spital nënën pse nuk i bleu raki

Nje shqiptar P.M (31) nga lagjja Bardovc e Shkupit ka sulmuar fizikisht nënën e vet B.M, duke e goditur atë me shuplaka dhe grushte në pjesën e fytyrës, duarve dhe shpinës.

Siç raportojnë mediat, P.M. ka qenë i revoltuar me të ëmën ngase ajo nuk i ka blerë pije alkoolike.