Si funksionon valixhja nukleare e presidentit të SHBA-së?

Valixhja e zezë që e ndjek gjithmonë Presidentin e SHBA-së, është arma më e fuqishme e të gjitha kohërave. Ja se çfarë përmban dhe si mund të shkaktojë fundin e botës.

Gjatë ditëve në vazhdim, Donald Trump do të nisë një rrugëtim të gjatë dhe që pritet të përfundojë me 20 janar të 2017, me vendosjen e tij në Shtëpinë e Bardhë. Mes fazave më të rëndësishme dhe delikate të këtij tranzicioni janë takimet me drejtuesit ushtarakë, të inteligjencës dhe shërbimeve sekrete që do t’i shpjegojnë Presidentit të sapo zgjedhur dhe se çfarë fuqie e madhe po i jepet atij në dorë.

Image