SKANDALI/ “E dënuara shtatë herë për korrupsion emërohet pranë ATP”

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka denoncua emërimin e Ervehe Çumani në krye të Burimeve Njerëzore pranë Agjencisë së Trajtimit të Pronave. Sipas Berishës, emërimi i saj pranë ATP-së bëhen në një kohë kur zonja në fjalë është dënuar nga shumë gjykata të vendit për korrupsion dhe shpërdorim detyre

“Lajme nga administrata e Aleances se Qelbesirave! Qytetari dixhital denoncon:

Ngritjen ne detyre per shkak te korrupsionit! Keshtu: -Ervehe Çumani, e denuar me vendim gjykate te formes se prere per korrupsion emerohet drejtore e burimeve njerezore ne ATP, si shperblim per ndeshkimin ligjor qe ka marre”, shkruan Berisha duke publikuar mesazhin që ka marrë nga një qytetar që denoncon rastin në fjalë.

“I nderuar Z.Berisha
Dua tju informoj me nje nga Skandalet e punesimit te Partis Mavi!

Ervehe Çumani Pergjejse e Burimeve Njerezore,Roja e Etikes dhe Disiplines..!
Denuar per Korrupsion dhe Shperdorim Detyre nga te gjitha Gjykatat e ketij Vendi.
Vendim nr 69/2003 Rrethi Sarande!
Vendim nr 5/2004 Gj.Apelit Gjirokaster
Vendim nr 423/2004 Gjukata e Larte
Vendim nr 03/2006 Gjykata Sarande
Vendim nr 74/2006 Gjykat Apel Sarande
Vendim nr 613/2007 Gjykata e Larte
Vendim nr 123/2008 Gjykata e Apelit
FAJTORE PER KORRUPSION DHE
SHPERDORIM DETURE TE GJITHA VENDIMET E GJYKATES.
Kjo zonje eshte truri i ATP..!
Axhensia e Traitimit te Prones!Ju lutem mos ma nxirrni emrin se ju e dini
Sa haarresa jan keta.FLM”