Tan Hoxha: Në Dajt u bë një vrasje, por policia e bëri vetëvrasje sepse nuk duhej të zbuloheshin 8 hangarë me kanabis

Gazetari Artan Hoxha ka lëshuar një deklaratë të rëndë kundër Policisë së Shtetit dhe asaj të Tiranës, duke thënë se ushtari profesionist Ervin Allmeta, 30 vjeç, u vra në Dajt për shkak të kanabisit.

Deklaratat e Hoxhës u bë në emisionin “Rrokum Night me Kastro Zizon” që transmetohet në Kosovë. Duke folur për vrasjen e Allmetës në fillim të muaji gusht, gazetari tha se policia e cilësoi si vrasje sepse nëse do të hetonte për vrasje, atëherë do të duhej që të zbuloheshin dhe shkatërroheshin 8 hambarë me kanabis sativa.

Bëhet fjalë për vrasjen Ervin Allmetës të ndodhur në Dajt, por që për policinë ishte një vetëvrasje.

“Ai ushtari profesionit u vra, sepse 1 muaj më pas mjekësia ligjore e ka nxjerrë se ishte një vrasje e pastër. Po pse policia tha që ishte vetëvrasje? Sepse në atë zonë ku u vra ai (Ervin Allmeta) ka pasur 8 hangarë me kanabis sativa, dmth më shumë se 10 milionë euro”, ka thënë Hoxha për “Rrokum Night me Kastro Zizon”. /SYRI.net