Taylor Swift, në SHBA një kanal televiziv dedikuar ekskluzivisht yllit të pop-it

SHBA-Një tjetër hap i Taylor Swift drejt dominimit të botës. Vetëm 26 vjeç, ylli i pop-it ka fituar 10 Grammy Awards dhe sapo është kurorëzuar nga Forbes si ‘under 30’ më e pasura në botë.

Dhe nuk mbaron këtu. AT&T ka njoftuar hapjen e një kanali të ri televiziv të quajtur ‘Taylor Swift Now’, që do të transmetojë materiale të dedikuara për yllin, çdo ditë, me video, koncerte dhe gjithçka lidhet me atë që ndodh prapa skene.