“Të lutem mos”, por ai e përdhunoi dy herë virgjëreshën (Video)

Një njeri i cili përdhunoi një virgjëreshë dy herë, është filmuar nga kamerat rastësisth pasi largohej nga vendi i krimit dhe tashmë është arrestuar falë thirrjeve të bëra nga BBC Crimewatch.

Mebrahtom Abrahami  e ndoqi gruan 21-vjeçare për 10 minuta para sulmit në Toxteth, Liverpool, rreth orës 6.30 më 19 korrik të vitit të kaluar.

25-vjeçari i shqeu fustanin viktimës së tij dhe e përdhunoi pavarësisht ulëritjeve të saj të përsëritura, duke i thënë “Të lutem, mos”, jam e virgjër!

 

The 25-year-old pursued the woman, 21, for 10 minutes before the attack in Toxteth, Liverpool, around 6.30am on July 19 last year. He is pictured on CCTV walking through a park