Tërmeti në Zelandën e Re u shkaktua nga alienët?

‘Një “gjahtar alienësh” mendon se ishin pikërisht alienët ata që sipas tij shkaktuan tërmetin e fundit në Zelandë të Re, me magnitudë, 75 ballë.
Tyler Glockner e mbështet teorinë e tij në disa drita të fuqishme që janë shfaqur në qiell para tërmetit dhe gjatë kulmit të tij.

“Është e çuditshme. Dritat nuk kanë vijimësi por shfaqen në momente të ndryshme siç ishte ky tërmet. Unë besoj se tërmetin e kanë shkaktuar alienët,” deklaron ai.