Trafik makinash luksi nga Shkodra në Vlorë, si u zbulua banda. Ja emrat

Banda e “Trafikimit të mjeteve motorike” u zbulua në kuadër të operacionit të koduar “LUKS 2”, finalizuar me sekuestrimin e 13 mjeteve si dhe procedimin në gjendje të lirë per 13 shtetas.
“Nga Sektori Për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqeve, në Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, në vijim të operacionit “Luks”, për goditjen e veprimtarisë së paligjshme të trafikimit të mjeteve motorike, është finalizuar me sukses operacioni i koduar “LUKS 2”, i cili u shtri në rrethet Shkodër, Malësi e Madhe, Laç, Lezhë, Tiranë dhe Vlorë”- njofton policia.
Sipas saj, si rezultat i këtij operacioni, u bë i mundur goditja e një grupi që merrej me shtitjen e mjeteve të trafikuara.
Të proceduarit
1. A.K. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Wolkswagen”, i cili dyshohet se është i trafikuar
2. A.V. banues në Fushë Krujë, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Mercedes”, i cili dyshohet se është i trafikuar
3. A.G. banues në Shkodër, pasi ky shtetas disponon një automjett tip “BMW X5”, i cili dyshohet se është i trafikuar
4. A.P. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Toyota”, i cili dyshohet se është i trafikuar
5. B.K. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “BMW X6”, i cili dyshohet se është i trafikuar
6. B.RR. banues në Vlorë, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Audi Q5”, i cili dyshohet se është i trafikuar
7. E.K. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Benz”, i cili dyshohet se është i trafikuar
8. L.RR. banues në Shkodër, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Saab”, i cili dyshohet se është i trafikuar
9. L.Z. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Mercedes Benz ML”, i cili dyshohet se është i trafikuar
10. P.G. banues në Shkodër, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “BMW”, i cili dyshohet se është i trafikuar
11. T.GJ. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon një automjet tip “Renault”, i cili dyshohet se është i trafikuar
12. XH.Ç. banues në Malësi të Madhe, pasi ky shtetas disponon nje automjet tip “BMW X5”, i cili dyshohet se është i trafikuar
13. D.D. banues në Mirditë, pasi ky shtetas disponon nje automjet tip “Mercedes Benz ML”, i cili dyshohet se është i trafikuar Mjetet u sekuestruan në cilësinë e provës materiale.