Trump: Kërkesa për rinumurim votash, tentativë për manipulim

Presidenti i zgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump e ka përshkruar si tentativë manipulimi kërkesën për rinumërim votash në shtetin e Uiskonsinit.

Trump e fitoi ngushtësisht atë shtet dhe bëri thirrje për respektim të rezultatit dhe jo për manipulim të tij.

Në fakt, kërkesa për rinumërim ka ardhur nga kandidati i Partisë së Gjelbër, Jill Stein. Ai ka kërkuar rinumërim edhe në Miçigan dhe Pensilvani, duke thënë se ka patur anormali.