Ujë i shenjtë nga statuja e Krishtit, turren besimtarët

Është dashur ndihma e policisë për të kontrolluar pelegrinët e entuziasmuar të cilët u turrën në një statujë të Jezu Krishtit në një fshat të Indisë që nxirrte “ujë të shenjtë”.

Besimtarët u mblodhën në Kharodi, pranë Mumbai për të grumbulluar ujin që rridhte nga këmbët e figurinës.

Fjalët për mrekullinë u përhapën menjëherë pasi banorët vunë re ujin që sipas tyre supozohet të ketë veti shëruese.

Greg Periera, banor i fshatit Malëani, tha se njërëzit udhëtuan për milje të tëra për të dëshmuar fenomenin.

“Fotot dhe videot e statujës u bën virale shumë shpejt teksa entuziastët nga Andheri dhe Bandra nxituan për ta parë vetë vendin” vazhdoi ai.