Unë besoj në Zot, po bëj gjënë e duhur

Kryeministria britanike, Theresa May. ka deklaruar se si besimi i saj tek Zoti, e bën të ndihet e bindur se është “bërë gjënë e duhur” si kryeministre.

Në një intervistë të rrallë, në të cilën ajo tha se udhëheqja e Brexit-it ishte “jashtëzakonisht sfiduese” dhe i linte shumë pak kohë për gjumë, May foli hapur rreth besimit të saj të krishterë.

Duke folur me “Sunday Times”, Kryeministra u pyet nëse ndjehej gati për punën dhe vendimet e vështira që e presin.

Ajo u përgjigj: ” Nëse ti e di se je duke bërë gjënë e duhur, ke besim, energji për të vazhduar përpara dhe ke per të bëre gjithmonë gjënë e drejtë. ”

E pyetur nëse puna e saj kishte ndonjë qasje “morale”, May shtoi se gjithçka kishte të bënte me aspektin e besimit.

“Unë jam një anëtare e Kishës së Anglisë që qëndron shumë herë më lart asaj që bëj unë. Besimi tek Zoti më bën të ndihem e bindur se jam duke bërë gjënë e duhur si kryeministre”, tha May në këtë intervistë të rrallë.