Vajza i nis foto nudo të dashurit nga hoteli, por një detaj i zbulon tradhtinë

radhtia herët apo vonë zbulohet, mund ta fshehësh për një farë kohe, por diçka është e sigurt, fundi nuk është aspak i mirë. Një vajzë në Amerikë kishte shkuar në Atlanta, duke i thënë të dashurit të saj se do e bënte këtë udhëtim për punë, por mesa duket ishte në një romancë me shefin e saj.

Vajza mbërrin në hotel dhe i kërkon falje të dashurit që nuk i ka shkruajtur, por mbërriti vonë dhe më pas i dërgon disa foto seksi. Por, i dashuri shikon se në njërën prej fotove duket një valixhe që nuk është e të dashurës së tij dhe e pyet se me këtë ndodhet dhe përgjigja e saj është vetëm.

Por, djali tregohet i zgjuar pyet në këtë hotel për emrin e të dashurës dhe i thonë se nuk ka asnjë rezervim me këtë emër, atëherë pyet për emrin e shefit të saj dhe zbulon se ai ndodhet në të njëjtën dhomë me vajzën që ai e konsideronte dashurinë e tij.

Pasi e kupton këtë tradhti ai i shkruan vajzës dhe i thotë që të vejë në dreq së bashku me shefin e saj “boss”, pasi ai nuk është idiot që të mos e kuptojë këtë.

foto2