Vdekja e 17 vjecarit në Vlorë, sulmohet Kryebashkiaku Dritan Leli (Foto)

Vdekja e 17 vjeçarit Kristi Panajotit në Vlorë ka irrituar banorët e këtij qyteti të cilët ndihen të rrezikuar nga mënyra sesi po kryehen punimet për lungomaren. Të shumtë janë personat që kanë reaguar kundër kryebashkiakut Dritan Leli në profilin e tij në “Facebook”, pas thirrjes së këtij të fundit për të festuar ditën e pavarësisë.

Qytetarët sulmojnë Lelin për mënyrën sesi po drejton qytetin ndërsa ka edhe nga ata që i kërkojnë dorëheqjen.

Por stafi që menaxhon faqen e kryebashkiakut ka bërë një veprim edhe më irritues kur ka fshirë të gjitha komentet negative dhe ka larguar nga faqja të gjithë ata që kritikojnë Lelin. Ky veprim është pasuar me të tjera komente kundër kryebashkiakut. NEWS BOMB
dritan2

dritan3

dritan4