Vdekja e Castros, mundësi për ndryshim në Kubë – Opozita.com

Një banor i Pajovës në Peqin ka vënë re një detaj gjatë vizitës së disa ditëve më parë që kryeministri pati me fermerë të kësaj zone.

Fshati ishte si në shtet-rrethim nga policia. Rastin, banori e ka denoncuar me një mesazh në profilin zyrtar të ish-kryeministrit Sali Berisha në Facebook, ku thotë se Rama ruhej me efektivë sit ë ishte Donald Trump, presidenti i sapozgjedhur i amerikanëve.

“Qytetari dixhital denoncon: -Shtetrrethimin e vendosur ne Pajove per viziten e Edi Rames!  -Vetem police shihje thote ai – shton se i ka bere pershtypje frika deri ne palce e Edi Rames dhe se – Rama llogarit veten te ikur!”, – shkruan Berisha.

Mesazhi i qytetarit