Video/ Blendi Fevziu rrëfehet tek Mamaqi: Vendet e çuditshme ku më pëlqen të udhëtoj

Në një rrëfim në emisionin “Xing me Ermalin”, gazetari Blendi Fevziu ka treguar disa nga pasionet e tij, ku udhëtimi ka dominuar. Vende të çuditshme dhe interesante kanë qenë pjesë e këtyre udhëtimeve, ku ai ka veçuar Izraelin, Jordaninë dhe sidomos Afrikën, një udhëtim në të cilin ka qenë në shoqërinë e mikut të tij Baton Haxhiu. Zona në kufirin mes Nigerit dhe Nigerisë, një ndër më të varfrat në botë e ka impresionuar gazetarin.

Gazetari Fevziu ka treguar gjithashtu se shumë nga udhëtimet ai i organizon me vajzën e tij, por natyrisht në zona më të sigurta.