Video emocionuese! Ed Sheeran surprizon fansen 9 vjeçare që ka kaluar shumicën e jetës në spital

Këngëtari Ed Sheeran ka surprizuar një prej fanseve të tij më të mëdha duke e vizituar atë në dhomën e spitalit.

Melody Driscoll quhet 9 vjeçarja që ka lindur me një sindrom shumë të veçantë që nuk lejon zhvillimin normal të trurit. Kjo e ka bërë që më shumë 80% të jetës së saj ajo ta takojë në spital.

Melody, e cila nuk flet e as nuk ecën dot është një fanse e madhe e Ed Sheeran, që prej kohën kur dëgjoi për herë të parë këngën “Thinking Out Loud”. Doktorët kanë luajtur vazhdimisht këtë këngë për të ndihmuar në rikuperimin e saj.

Mamasë së saj ju desh një vit për të kontaktuar me këngëtarin dhe për ti kërkuar atij që të performonte këngën e tij në krah të 9vjeçares.

10