Video/ Ervin Kurti kapet keq me gazetarin: “Mos fol si çunat e lagjes”

Opinionisti i Top Show Magazinë, Ervin Kurti ka qenë i ftuar në Gossip TV me gazetarin Kelvi Kadilli, me të cilin ka debatuar lidhur me një term seksual.

Drejtuesi i emisionin e pyet Ervin, nëse “Ke bërë ndonjë herë seks me ndonjë person që ke punuar?”.

Kurti ka deklaruar se nuk i pëlqen me njerëz në punë dhe është përgjigjur me jo.

Përveç kësaj Kelvi e ka pyetur në gjuhën e rrugës “A ke shkep ndonjë”, term të cilin duket se Ervini nuk e ka pëlqyer aspak.

“Shkep më duket si ato që thonë çunat e lagjes që s’bëjnë asgjë në jetë dhe nuk kanë ndonjë qëllim, më mirë të bësh dashuri” sipas Ervinit.

Debatin interesant mes tyre mund at shikoni në videon e mëposhtme, minuta 13.