VIDEO/ Fansi ia kap dorën, por këngëtarja reagon në mënyrën që askush nuk e priste

Ani Lorak ka qenë duke dhënë intervistë për Muz TV të Ukrainës, kur një fans i është afruar dhe ka nisur t’ia kapë  dorën, e t’ia puthën.

Pasi ai nuk ndalonte, ajo e ka marrë një tortë, që gjendej në tavolinë dhe e ka qëlluar të riun.

Këngëtarja që e ka përfaqësuar shtetin e saj në Eurovisionin e vitit 2008, është frikësuar shumë dhe nuk ka ditur si të reagojë në atë moment.

Më pas, sigurimi ka intervenuar dhe e kanë larguar djaloshin me forcë.

Ndryshe, Lorak është këngëtare, shkruese e vargjeve, aktore, si dhe Ambasadore e Vullnetit të Mirë. Ndërsa cilësohet si femër me shumë influencë.

http://players.brightcove.net/4221396001/V19oeQPdg_default/index.html?videoId=5224400628001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite